Tervetuloa villin kokkaajan maailmaan. Minä olen Stina-Marjaana Vänskä, tuttujen kesken Stina ja minä kokkaan, käytännössä aina ja kaikkialla. Olen äiti ja Mummu, toivottavasti pian terveydenhoitaja ja intohimoinen grillaaja sekä vegaaniudesta kiinnostunut, innostunut ja haasteen ottanut keittiökikkailija, jolle ruoanlaitto on rakas haaste. Teen mielelläni ruokaa ja siksi olen perustanut sen ympärille myös pienen yrityksen: StinaKokkaa on yritys, joka muuttaa käsityksesi mahdollisesta ja mahdottomasta. Minä ja porukkani teemme kaikesta mahdollista. Hyvällä maulla ruokaa, joka ei paljon pipoa kiristä! Pop-up ravintola, catering, unelmien kakku, kahvitus tai vaikka illallinen kahdelle? Onnistuu!

Sinä voit unelmoida jostain ruokajutusta ja minun työtäni on toteuttaa se. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat elämääsi ihania makuja.

Toinen juttu on sitten tämä blogi:

Ruoanlaitto on aina ollut lähellä sydäntäni ja haluaisin antaa jokaiselle samanlaisen riemun onnistua keittiössä kuin mikä minulla on. Toisaalta myös välttää muilta niitä virheitä, joita olen kompuroinut päivästä toiseen. Niinpä olenkin alkanut vuosien varrella kehitellä erilaisia reseptejä, joiden kanssa keittiössä selviää kuka tahansa kokkaaja. Huippuhyvän ruoan ei tarvitse aina olla monimutkaista ja vaikeaa. Riittää kun olet mukana sydämelläsi.

StinaKokkaa on maailma, jossa ihmetellään ja nautiskellaan keittiöiden saloja. Reseptit ovat täysin hatusta heitettyjä, sinua varten, joten niillä onnistut helposti. Minulta on lupa kysyä ja ruokaani on lupa arvostella, samoin pohdintojani. Kuljetaan käsi kädessä ruoasta nauttien. Toivottavasti mukaasi tarttuu jotain herkullista, jonka voit jakaa läheisillesi!

Sydämellisesti tervetuloa ihanan ruoan maailmaan!

Stina-Marjaana Vänskä
Minä olen tekstikappale. Kirjoita tähän mitä haluat.Voit kertoa tässä vaikkapa hieman itsestäsi tai sivujesi tarkoituksesta.

Ruoanlaitto on yksinkertaisimmillaan mutta nautinnollisimmillaan nuotiolla keitettyä kahvia ja paahtoleipää.